Disclaimer

ALGEMEEN:

VitaNora is verantwoordelijk voor de inhoud van de website VitaNora.


Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.


Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.


INHOUD:

U kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.


VitaNora streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.


VitaNora aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.


Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is VitaNora niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar gemaakt.


VitaNora heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in natuurgeneeskundige therapieën te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het letsel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van natuurgeneeskundige therapieën in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.


VitaNora kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.


MEDISCHE DIAGNOSE:

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.


VRAGEN OF KLACHTEN:

Heeft u vragen/klachten op opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kunt u e-mailen naar info@vitanora.nl

Copyright 2021, Praktijk VitaNora

Contactgegevens


Praktijk VitaNora                 

Stuivenbergheem 73

3907 NH Veenendaal


06-461 53 535

info@vitanora.nl