VitaNora Extra

Leest u snel verder voor extra informatie!

Bewegen, lekker actief!

Het is nooit te laat om in beweging te komen! Er is geen standaardrecept dat voor iedereen geldt. Sommige wandelen graag, of fietsen liever en er zijn sporters die dagelijks veel trainen. Alles kan en mag, belangrijk is dat je er plezier in hebt! Het is van belang eerst op een rijtje te zetten wat je leuk vindt! Dat maakt de kans van slagen dat je aan het sporten komt een stuk groter! Conditie, lenigheid en kracht: daar draait het om in de sport. Probeer deze drie dingen te combineren als je een sport kiest, dan behaal je het beste resultaat.


Lees meerProbiotica

Probiotica is een verzameling goede darmbacteriƫn die ook in een gezonde darmflora voorkomen. Een van de belangrijkste eigenschappen van probiotica is dat het de verstoring van de darmflora kan herstellen. Het kan versterkend werken op het immuunsysteem. Bij veel mensen is de darmflora om diverse redenen verstoord. Een voorbeeld hiervan is het veelvuldig voorgeschreven krijgen van antibioticakuren die de darmflora verstoren. Dit uit zich dan in veelvuldige diarree, winderigheid en een opgezette buik en buikpijn.


Lees meer 

Interview VitaNora

Recentelijk is er een interview van mij gepubliceerd op de website van Con Amore. Bij deze instantie heb ik diverse opleidingen gevolgd en ben ik gevraagd daarover mijn visie te geven in relatie tot het natuurgeneeskundig werkveld.


Lees meer

Benieuwd? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Praktijk VitaNora

Copyright 2018, Praktijk VitaNora

Contactgegevens


Praktijk VitaNora                 

Stuivenbergheem 73

2907 NH Veenendaal


06-461 53 535

info@vitanora.nl