Shiatsu

Bij gezondheid stroomt de levensenergie vrij door het netwerk van banen die over het gehele lichaam lopen, onze meridianen. 


De energie kan verstoord zijn door leef- en voedingsgewoonten, gebrek aan lichaamsbeweging of √©√©nzijdig gebruik van het lichaam en emotionele- of lichamelijke spanningen. 


Deze spanningen kunnen zich uiten in hoofdpijnen, vermoeidheid, depressie of verminderde weerstand, het lichaam is uit balans. als dit te lang gaat duren bestaat de mogelijkheid dat de klachten verergeren en ziektebeelden ontstaan...

Shiatsu is een vorm van behandeling gebaseerd op de Oosterse Geneeskundige Traditie waarbij gebruik wordt gemaakt van een juiste druktechniek, een vorm van meridiaanbehandeling waardoor de de Ki of Levensenergie weer gaat stromen en het zelfhelend vermogen van lichaam en geest wordt aangesproken.


Shiatsu werkt vitaliserend, ontspant en kalmeert, verbetert het lichaamsbewustzijn, maakt evenwichtiger, is spierontspannend en pijnstillend.


Geeft effect bij ademhalingsaandoeningen, emotionele spanningen en stress, hormonale veranderingen, huidproblemen, rug- nek- en schouderklachten en spijsverterings- en stofwisselingsklachten. Preventief toegepast werkt het prima om het lichaam in balans te houden!

Bij VitaNora

Door middel van een behandelplan welke op de klacht is afgestemd, wordt Shiatsu toegepast. De behandeling bestaat uit een drukpuntmassage toegepast op het lichaam om deze weer in balans te brengen.


Zelf meenemen naar de behandeling
Een grote handdoek.

Benieuwd? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Praktijk VitaNora

Copyright 2021, Praktijk VitaNora

Contactgegevens


Praktijk VitaNora                 

Stuivenbergheem 73

2907 NH Veenendaal


06-461 53 535

info@vitanora.nl