Bachbloesem remedies

Bach Bloesem Remedies worden gehaald uit bloemen en knoppen. De heilzame kracht werd ontdekt door Dr. Edward Bach. Hij trok de natuur in en ontdekte dat er veel energie uit bloemen en knoppen kan worden gehaald die dicht bij de energie van de mens liggen wanneer je in balans bent. De remedies voegen niets toe, maar halen de puurheid en kracht van de mens naar boven. 

De negatieve gemoedsstemmingen van de mens worden met "de trillingen”van de remedies omgezet in positieve genoemdsstemmingen en geven de mens weer kracht.

Bach Bloesems is 100% natuurlijk en is totaal veilig en onschadelijk. Ze kunnen ingenomen worden ongeacht gebruik van medicatie en bij alle behandelvormen ingezet worden.

Bij VitaNora

Samen wordt gekeken naar uw mentale kijk en bijbehorend temperament op vraagstukken die u bezighouden. Daaruit volgt een advies van Bachdruppels die hier het beste op aansluiten, zodat gevoelens, emoties en stemmingen beter verwerkt worden. De druppels worden in de praktijk samengesteld en er wordt uitgelegd hoe deze te gebruiken. In tussenliggende periodes wordt met u bekeken of de druppels die er voorgeschreven zijn nog aansluiten bij de beleving van dat moment en indien nodig worden deze aangepast.

Benieuwd? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Praktijk VitaNora

Copyright 2021, Praktijk VitaNora

Contactgegevens


Praktijk VitaNora                 

Stuivenbergheem 73

3907 NH Veenendaal


06-461 53 535

info@vitanora.nl